Cursussen & agenda
Theaterworkshops weerbaarheid - voor jongeren

Theaterworkshops weerbaarheid - voor jongeren

Het Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert samen met ImproBattle theaterlessen voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar. De theaterlessen helpen om jongeren steviger in hun schoenen te staan. Ze leren hun emoties uiten, hoe je kunt samenwerken en hoe je kunt opkomen voor jezelf.

Voor wie

Jongeren van 12 tot en met 16 jaar

Inhoud

Jongeren bedenken en spelen scènes op hetzelfde moment. Hierdoor leren ze snel en creatief te denken en goed naar elkaars ideeën te luisteren. Ze durven fouten te maken en maken plezier maken met de andere deelnemers. Zo worden ze steeds beter in communiceren.

Met deze theaterworkshops versterken de jongeren hun sociale vaardigheden, krijgen ze meer vertrouwen in zichzelf en maken contact met anderen. Dit zorgt ervoor dat ze positief in het leven kunnen staan.

Theaterervaring is niet nodig om met de workshops mee te kunnen doen.

Meld je zoon of dochter aan voor een les en laat hem of haar ontdekken dat het een ontzettend leuke vrijetijdsbesteding is. Als je kind de proefles leuk heeft gevonden, dan kan het zich ter plekke opgeven voor de volgende theaterworkshops. Zolang er plek is, kun je je tiener aanmelden, ook als de lessenserie al begonnen is.

Als de groep vol zit, meld je tiener aan op de wachtlijst. We laten het je weten als er nieuwe data bekend zijn.

Kijk wanneer de cursus plaatsvindt

Kijk wanneer de cursus plaatsvindt

Data en tijden

Geef mij een seintje

Meld je aan via onderstaande button. Zodra er nieuwe data en locaties bekend zijn krijg je van ons een seintje. Dan kun je je voor de desbetreffende cursus aanmelden.


Meer informatie

Organisatie
Centrum voor Jeugd en Gezin

Kosten
Geen

E-mailadres
info@​cjgcursus.nl

Telefoonnummer
088 254 23 84