Nieuws
De GroeiGids-app is vernieuwd

De GroeiGids-app is vernieuwd

Sinds kort is de GroeiGids app vernieuwd. De app is nu nog gebruiksvriendelijker.


Met de GroeiGids-app kun je de groei en ontwikkeling van je kind(eren) bijhouden vanaf je zwangerschap tot het 18e levensjaar. Je kunt er foto's uploaden en alle mijlpalen invoeren (van de eerste echo tot het diploma van de middelbare school). De app vormt zo een tijdlijn. Van alle gegevens in de app kun je een album maken als herinnering voor later. In de vernieuwde GroeiGids app zijn alle functies beter vindbaar en gemakkelijker te gebruiken.

Betrouwbare informatie en contact

Binnen de app kun je ook zoeken naar betrouwbare informatie over opvoeden en opgroeien. Je vindt er dezelfde betrouwbare opvoedinformatie als op deze CJG-website staat. Je krijgt als gebruiker ook regelmatig een tip die past bij de leeftijd van je kind.

Als je op ‘Contact’ klikt in de GroeiGids-app, dan zie je direct een link naar je eigen CJG-website. Hier vind je bijvoorbeeld openingstijden, cursusaanbod en informatie over jouw jeugdgezondheidszorg. Vanuit de Groeigids-app ben je nu dus één klik verwijderd van informatie over jouw Centrum voor Jeugd en Gezin.

Download

Je kunt de GroeiGids-app downloaden via iTunes store of de Google Play Store. Ook als je eerder gebruik maakte van de vorige versie. Ouders die de app al gebruiken, vinden in de vernieuwde app al hun gegevens weer terug.

Meer apps

Bekijk meer handige apps.


Nieuwsdatum: vrijdag 12 februari 2021

Nieuws