Nieuws
Horen we jou binnenkort in onze podcasts?

Horen we jou binnenkort in onze podcasts?

Horen we jou binnenkort in onze podcasts?

Elke fase, van zwangerschap tot jongvolwassene, kent zijn eigen uitdagingen en vragen. Als ouders weet je wat het beste is voor je kind, maar toch is het fijn om ervaringen van andere ouders te horen.

Wat maken andere ouders mee bij de opvoeding en het opgroeien van hun kind(eren) en waar lopen zij tegenaan? Wij gaan erover praten.

Driftbuien, onzekerheid, pubergedrag

Voor een nieuwe podcastserie op onze website zijn wij op zoek naar ouders die hun ervaringen willen delen over verschillende onderwerpen die het opvoeden van kinderen met zich mee brengt. Voor de eerste podcastserie zijn wij op zoek naar ouders die kind(eren) hebben:

  • in de leeftijdscategorie van 1,5 t/m 4 jaar en driftbuien bij hun kind meemaken;
  • in de leeftijdscategorie van 7 t/m 12 jaar waarvan het kind zich onzeker voelt, zich afvraagt of hij/zij het wel goed genoeg doet en/of erbij hoort;
  • in de leeftijdscategorie van 12 t/m 18 jaar die typisch pubergedrag vertonen, zoals bijvoorbeeld een grote mond hebben, liegen of niet luisteren.

Wil jij je ervaring(en) delen en je verhaal vertellen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Anoniem

Het gaat om een audiobericht. Je komt dus niet in beeld en kunt anoniem blijven als je dat wilt. Door jouw verhaal te vertellen help je veel andere ouders.

De podcast met onder andere jouw verhaal wordt onderdeel van een podcast-serie met verschillende onderwerpen. De podcasts komen op CJG Hollands Midden en op streamingsdiensten zoals Spotify.

Coronamaatregelen

Vanwege de huidige corona-maatregelen is er nog geen datum gepland voor het opnemen van de podcast. Wij volgen de RIVM richtlijnen en zullen in overleg met jou een datum plannen wanneer de richtlijnen en maatregelen dit toelaten.

Wil jij met jouw ervaringsverhaal andere ouders helpen? Mail dan vóór maandag 16 november 2020 naar cjgpodcast@ggdhm.nl. Vermeld je naam, contactgegevens en over welk onderwerp jij jouw verhaal wilt doen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Tip een ander

Herken jij niet jezelf, maar iemand anders hierin? Deel dan dit bericht en wie weet hoor je hem of haar binnenkort in onze podcast terug!


Nieuwsdatum: woensdag 28 oktober 2020

Nieuws