opvoeden & opgroeien
Jongvolwassene

Jongvolwassene

Je kind wordt steeds volwassener. Dat betekent ook dat je kind zich steeds meer ontwikkelt, zowel lichamelijk als sociaal. Als ouder ben je vaak continu bezig met opvoeden en begeleiden. Maar kun je doen als je te maken krijgt met ongewenst gedrag, zoals stelen, gokken of agressie? Hoe ouder je kind wordt, hoe meer je je kind loslaat. Maar hoe zorg je ervoor dat je kind gezond leeft, gezond eet en zich veilig in het verkeer gedraagt? Als het eindexamen in zicht is, kiest je kind een vervolgstudie. Hoe kun je daar als ouder bij helpen? En wat als je kind op zichzelf wil wonen en wil gaan werken?

Hoezitdat.info

Heb jij een jongere in huis? Wijs hem of haar dan eens op Hoezitdat.info! Je kind vindt er antwoorden op belangrijke vragen over studeren, geld en gezondheid, maar ook over seks, drugs en nog veel meer...

Jongerenwerk De Zon

De uitvoering van het jongerenwerk in Bodegraven-Reeuwijk wordt gedaan door de jongerenwerkers. Zij werken vanuit jongerencentrum De Zon. Hier worden activiteiten georganiseerd voor de leeftijd 4 tot en met 30+. In de agenda van De Zon kun je zien wat er allemaal gepland staat.

Uitgelicht

Bekijk ook